16.11.2009 17:32

Magie...je v každém z nás! Jen ji odhalit!

Asi každý z Vás už slyšel o magii. A ti vnímavější možná tuší, že magie se rozděluje na bílou (to je ta nenásilná) a černou (za tu se obvykle pak "platí" krutá daň). Ale jen málokdo ví, že podstatou magie je nasměrování a ovládání mysli, kterého je schopen úplně každičký člověk na této planetě! V dobách dávno minulých tohoto daru využívali lidé velice hojně.S postupným "ulehčováním života" se však z této  přirozené schopnosti stala schopnost téměř nadpřirozená.

Mnoho lidí nezvládá své emoce, hledá chybu v druhých, dává průchod nenávisti...takoví lidé mají nakročeno k černé magii. V těchto lidech klíčí touha po pomstě a vyhledávají nejúčinnější zbraň, jak svého domnělého protivníka zničit. Sestrojují woo-doo panenky, zapichují do nich jehly, přinášejí krvavé oběti zvířat na zdar jejich pomstychtivého záměru. Skutečně se stane, že citlivější jedinec energetický útok agresora nezvládne. Nicméně i v této černé magii, panuje zákon "akce a reakce". Obzvláště v situacích, kdy je útok nepřiměřený a neoprávněný, se může stát, že fatální obětí rituálu se nakonec stane útočník.Agresor si totiž ve svém návalu vzteku ani neuvědomí "stylizaci přání" a vyřkne, že chce potrestat toho, kdo je viníkem jeho neštěstí....a neuvědomí si, že viníkem svého neštěstí může být v podstatě vždy jen on sám!

Takže černou magii "NEBRAT"!!

Tak, a jsme u jádra magie! Stylizace přání....a výbornou pomůckou ke zdaru věci je umění vizualizace! Chtěla bych vyzvat všechny čtenáře tohoto článku k tomu, aby byli bdělí k tomu, jaké myšlenky zpracovávají a co vyslovují. Člověk se několikrát během dne, ale i noci, vyskytuje ve stavu, kdy se vše, co vysloví, nebo o čem přemítá, zhmotní! Kvůli těmto "chvilkám" lidé občas říkají:"Dej si pozor na to, co si přeješ". Jak takovou chvilku poznáte? Citlivější jedinci jí poznají snáze. Ti ostatní by měli zpozornět hlavně ve chvílích, kdy se nacházejí v silných emočních stavech, tzn. ve stavu opojné a šťastné eufórie, či ve stavu absolutní zuřivosti, nebo naopak ve stavu absolutní otupělosti z emoční bolesti.

Bílou magií se dosahují věci, které přinesou člověku pocit štěstí, který nebude vykoupen bolestí, či neštěstím někoho druhého...tím mám na mysli jak člověka, tak zvíře, či rostlinu. Do této kategorie se dá zařadit síla pozitivního smýšlení...jako např. miluji, jsem milován; vše dobře dopadne; mám dost peněz na uspokojení svých potřeb; jsem úspěšný, atd...Ruku na srdce - není to právě to, co byste od života chtěli a z nej- různějších důvodů si o to "neřeknete"?

Tak teď můžete! A pokud váháte, jak začít, nebo jako to provést, tak se ozvěte a něco  s tím provedeme!

—————

Zpět


Diskusní téma: Magie...je v každém z nás! Jen ji odhalit!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Kontakt

Štěpánka