15.11.2009 21:15

Co lze pomocí výkladu zjistit a co rozhodně ne!

Naproti mně usedá mladá dáma, přibližně v mém věku, a ještě než dosedne, vychrlí na mě:"Chci vědět, kdy a kde poznám nějakýho pořádnýho mužskýho a pokud možno to chci vědět přesně!"Vlídně se usměju, protože takových "netrpělivých dam" jsem potkala ve své praxi poměrně hodně a sdělím této úžasné mladé dámě, že na tohle jí odpoví pouze Bůh, nebo nějaký šarlatán - ovšem ten pouze s velmi pochybnou pravděpodob-ností. Mladá dáma se zatváří lehce zklamaně..plamínek naděje jí v očích začne plápo-lat v okamžiku, kdy jí vysvětluji, že tarot jí může říct, zda nějakého potencionálního partnera může v dohledné době potkat, jaký asi bude a může naznačit okolnosti setkání - nezaručí ovšem, že se z dotyčného stane životní partner. Tarot počítá s tím, že lidé mají na výběr nejméně ze 2 možných cest..tedy i osudové potkání nějakého člověka může druhý člověk využít, nebo totální zazdít z nejrůznějších důvodů. I zde tarot může dopředu varovat, že nějaký vliv může přispět k pozitivnímu, či negativnímu vývoji událostí.

Další častá otázka zní:"Jak se k sobě s partnerem hodíme?", nebo "Mám si ho(ji) skutečně nastěhovat do bytu?", "Mám s ním(ní) uzavřít manželství?", "Je mi nevěrný(á)?", apod...Na otázky tohoto typu si beru na pomoc k výkladu karet i své křišťálové kyvadlo,neboť si velmi dobře uvědomuji vážnost těchto otázek. Výklad upozorní na to, co každý z partnerů vkládá do vztahu, kde je nějaká disharmonie, zda se s některými vlastnostmi partnera druhý partner doslova pere a jaká je šance, že svůj boj s tím, co mu na druhém vadí, ukončí tak, aby oba byli spokojeni....bohužel se někdy ukáže to, co klient už tak nějak podvědomě ví a jen to potřebuje jaksi "potvrdit"...což mu ovšem ale pomůže v rozhodnutí.

Výkladem karet a použitím kyvadélka lze řešit i otázky zaměstnání...."Je pro mě výhodné změnit zaměstnání?", ""Budu spokojen v nové práci", "Polepším si na platě?", atd.

Někdy člověk stojí na své "pomyslné křižovatce"...má přinejmenším 2 směry, kudy se dát, ale tápe, která z cest je pro něj nejlepší. I zde je možný výklad, který jasně ukáže sled událostí či pocitů, jestliže se dá klient jednou či druhou cestou.

Ze své zkušenosti vím, že ikdyž klienty vyloženě nepotěším, neboť opravdu říkám jen to, co v kartách vidím, lze díky výkladu jejich "osud" nasměrovat tím lepším směrem. Někteří klienti jsou totiž natolik zoufalí, že místo toho, aby v budoucnosti hledali pověstné "světýlko na konci tunelu", vidí jen černočernou tmu...a tu si také k sobě přitahují. Žádný div, že úspěch, partner, peníze, děti a další vysněná přání nepřichází. Vesmír dává člověku jen to, co si doopravdy přeje. Pamatujte na to! ;-)

—————

Zpět


Diskusní téma: Co lze pomocí výkladu zjistit a co rozhodně ne!

Datum: 19.11.2009

Vložil: Rosaline

Titulek: čas

Jak určit v kartách časové období - je třeba se nějak konkrétně ptát již při zadání, nebo to prostě "přichází"?

Odpovědět

—————

Datum: 19.11.2009

Vložil: spirála

Titulek: Re: čas

Obecně je směřován výklad na čas. období 3 měsíců. Při tahání karet lze specifikovat blíže časové období, nebo lze přesnější dobu stanovit pomocí kyvadla.

Odpovědět

—————





Kontakt

Štěpánka